Kamu Çalışanlarına Özel 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Halkbank’tan!

Halkbank, kamu çalışanlarına özel ön kefil şartı bulunmadan uygun faiz oranları ve çeşitli ödeme planları ile ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Halkbank, yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları uyguluyor. İhtiyaç kredisi faiz oranları kişilerin kredi dosya masraflarını ödemeleri ya da ödememelerine göre değişkenlik gösteriyor. Kredi dosya masraflarını ödeyenlere yüzde 1,25 oranında, ödemeyenlere ise yüzde 1,30 oranında faiz uygulanıyor.

Müşterilerine özel ödeme planları düzenleyen Halkbank, onlara destek oluyor, çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

Halkbank kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru sırasında kişilerin kamu çalışanı olduklarına dair belge, nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve gerekli görülmesi halinde de ikametgah belgesi istenmektedir.

10.000 TL İhtiyaç Kredisi

Söz konusu kredi kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası değerinde finansman alan kişilerin yüzde 1,25 faiz oranı ile aylık ödemeleri gereken kredi tutarı 293,75 Türk Lirası olmaktadır. Bireyler kredi dosya masraflarını ödemek istemezlerde yüzde 1,30 oranında faiz uygulanır. Bu durumda alınan 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası için aylık kredi ödemesi 297,53 Türk Lirası olmaktadır.  Kredi dosya masrafları tahsil edilen kredi tutarının en fazla binde beşi kadardır. 10 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 5 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.halkbank.com.tr/channels/1.asp?id=2737

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.