Kefilsiz ve Anında Taşıt Kredisi Türkiye İş Bankası’ndan!

Müşterilerinin ihtiyaçlarını en hızlı, en etkin ve kaliteli çözümler ile karşılayan, bünyesinde çalışan personellerin işlerinde yüksek performans göstermeleri için sürekli onları teşvik eden, hissedarlarında oluşturdukları değeri düzenli bir şekilde yükselten Türkiye İş Bankası, uzman kadroları ile müşterilerine en iyi hizmeti sağlayıp, onları için kredi kampanyaları düzenlemektedir.

Eğitimden düğüne, tatilden alışverişe, beyaz eşya alımından taşıta kadar tüm ihtiyaçlar için kredi kampanyaları düzenleyen Türkiye İş Bankası, müşterilerine özel avantajlı faiz oranları ile taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Müşterilerinin satın almak istedikleri taşıtın değerinin ilk 50 bin Türk Lirasına kadar olan kısmı için yüzde 70 oranında kredi imkanı tanıyan Türkiye İş Bankası, 50 bin Türk Lirasından fazla olan taşıt finansmanında ise geriye kalan tutarın yüzde 50’sini hesaplayıp vermektedir.

Taşıt kredisi kapsamında kefil talep etmeyen banka, müşterilerinin gelir durumlarına göre ödeme planları oluşturmaktadır. En uygun ve en hızlı taşıt kredisi vermek için müşterilerinin şubeye kadar gelmelerine gerek kalmadan internet şubesi yahut telefon şubesi ile başvuru yapma imkanı tanımaktadır.

Taşıt Kredisi Başvurularını şubelerden gerçekleştirmek isteyen bireyler için ise banka bazı belgeler istemektedir. Bu belgeler ise; satın alınmak istenen taşıta ait dokümanlar, nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisi ve net gelir dokümanıdır.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları ise hem 0 km hem de 2. el araç alımlarında yüzde 1,30 olarak belirlenmiştir.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 24.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/urun-ve-hizmet-ucretleri/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx