Kuveyt Türk’ten Uygun Kar Payı Oranları ile Taşıt Finansmanı Kampanyası!

Kuveyt Türk Katılım Bankası, müşterilerine özel hem 0 km ve 2. el araçlar için hem de motosiklet için taşıt finansmanı kampanyası düzenledi.

Avantajlı kar payı oranları ile taşıt finansmanı düzenleyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, uygun vade oranları ile müşterilerine ödemelerde kolaylıklar sağlıyor. Banka 48 ay vadeye kadar uzanan ödeme planları sunuyor. Hem hayal edilen araçların hızlı bir şekilde alınması hem de ödemelerin uzun vadelerde yapılması için imkan sunan Kuveyt Türk Katılım Bankası, yüzde 1,21’den başlayan kar payı oranları uyguluyor.

Finansmanlar TL ve YP cinsinden sağlanmaktadır. Banka 2. el taşıtlar için yaş kriteri koymuştur. 5 ve üzerinde yaşta olan araçlarda finansman verilmemektedir.

Finansmanlar bankanın bazı değerlendirmeleri sonucunda hesaplanan oranlarla sağlanmaktadır. 0 km araçlarda nihai faturanın, 2. el araçlarda ise kasko değeri baza alınarak 50 bin Türk Lirasına kadar olan araç bedellerinde yüzde 70 oranında, 50 bin Türk Lirası üzerinde olan araç bedellerinde ise yüzde 50 oranında finansman verilmektedir.

Örneğin; 48 ay vadeli ödeme planı ile 20 bin Türk Lirası tutarında Kuveyt Türk araç finansmanı kampanyası alan bireyin aylık ödemesi 584,49 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Bireyler taşıt finansmanı başvurusu esnasında gelir dokümanlarını getirmelidirler. Banka müşterilerinin aylık net gelirlerine göre ödeme planları düzenleyip, yine müşteri isteklerini göz önünde bulundurmaktadırlar.

Kuveyt Türk Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları 30.06.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.kuveytturk.com.tr/bireysel/finansmanlar/arac-finansmani

Siz de en uygun finansmanı temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.