Kuveyt Türk’ten Her Müşteriye Özel Konut Finansmanı Kampanyaları!

Ülke genelinde 386 şubesi ile pek çok sayıda finansal ürün ve hizmeti aktif bir şekilde müşterilerine sağlayan, müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için sürekli kendini yenileyen, kadrolarını sürekli genişleten Kuveyt Türk Katılım Bankası, müşterilerinin hayallerini süsleyen konutlara sahip olabilmeleri için konut finansmanı kampanyası düzenledi.

Kuveyt Türk Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranlarını en uygun seviyede sağlayan ve uygun vade oranları ile finansman veren banka, ilk aşamada satın alınmak istenen evi bir eksper tarafından niteliklerini belirleyip, ekspertiz raporunu oluşturmasını istiyor, sonrasında ekspertiz raporunun yüzde 80’ine kadar finansman imkanı sağlıyor.

120 ay vadeli konut finansmanı imkanı veren Kuveyt Türk Katılım Bankası, sunduğu avantajlı kar payı oranları ile müşterilerini hayallerindeki evlere kavuşturuyor.

Tüm konut alımları, konut yenilemeleri ve projeleri için konut finansmanı kampanyası düzenleyen Kuveyt Türk Katılım Bankası, yüzde 0,99’dan başlayan kar payı oranları uyguluyor.

Müşteriler isterlerse sabit kar payı oranları ile isterlerse de düzensiz kar payı oranları ile ödemelerini gerçekleştirebildikleri gibi, yine istedikleri ödeme planları ile ödemelerini yapabilmektedirler.

Evlerini yenilemek isteyen, restorasyon yapmak isteyen müşterileri için kentsel dönüşüm kredisi kampanyası da düzenleyen Kuveyt Türk, inşaatları bitmemiş, halen devam etmesi durumunda da finansman imkanı vermektedir.

Yerli ya da yabancı bireyler fark etmeden herkese konut finansmanı imkanı tanıyan banka, yatırım amacı ile arsa almak isteyen ya da dükkan , ofis almak isteyen bireyler için de 60 ay vadeli Arsa-İşyeri Finansmanı imkanı sağlamaktadır.

Bireylerin Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın sağladığı konut finansmanı kampanyalarında yararlanmak istedikleri durumunda banka şubelerine gitmeleri, ilgili kişilerle görüşmeleri gerekmektedir. Her kampanyada farklı belgeler isteyen banka, gerekli gördüğü durumlarda ise kefil talep etmektedir.