Türkiye Finans’tan Yüzde 1,15’ten Başlayan Kar Payı Oranları ile Taşıt Finansmanı!

Faizsiz bankacılık sektöründe hizmet veren Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine özel kar payı oranları ile taşıt finansmanı veriyor.

Müşterilerinin kendilerine en uygun olan 2. el ya da yeni arabayı seçmelerini, gerisini kendilerine bırakmalarını söyleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, en uygun taşıt finansmanı veriyor. Alternatif ödeme seçenekleri, uygun kar payı oranları ile 48 ay vadeye kadar uzanan kredi geri ödemesi ile avantajlı ödeme imkanı sağlıyor. Söz konusu taşıt finansmanı sadece gerçek kişilerin kullanımı için verilmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları yüzde 1,15 ile yüzde 1,27 arasında değişiklik gösteriyor. 12 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,15, 12 ile 24 ay arasında olan ödemelerde yüzde 1,24, 24 ile 36 ay arasındaki ödemelerde yüzde 1,26 ve 36 ile 48 ay arasındaki ödemelerde yüzde 1,27 oranında kar payı alınıyor.

Taşıt finansmanı başvurusunda nüfus cüzdanı yahut ehliyet, gelir belgesi ya da maaş bordrosu, 0 km araçlar için proforma fatura, ikinci el araçlar için ise ruhsat fotokopisi getirilmesi gerekiyor. Kefil ve ek belge istenmese de ilerleyen süreçlerde banka talep edebiliyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası taşıt finansmanı kar payı oranları 01.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.