Odeabank’tan 11 Farklı Çeşitte Konut Kredisi Kampanyaları!

16 farklı şehirde 51 tane şubesi ve yine toplamda 65 tane ATM’si ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için çalışan, hizmet kalitesini her geçen gün artıran Odeabank, uygun faiz oranları, uzun vadeler ve avantajlı koşullarda konut kredisi sunuyor.

Konut alımlarının her türü için ayrı ayrı konut kredisi kampanyası düzenleyen Odeabank, müşterilerinin amaçları ne olursa olsun uzman kadroları ile yardımcı oluyor.

120 ay vadeli konut kredisi kampanyası ve yüzde 1,05’ten başlayan faiz oranları ile merdiven, transfer, ara ödemeli, masraflar dahil, ödemeye geç başla, eşit taksitli, yüzde 100, ev değiştiren, yurt dışı yerleşiklere, indirimli ve ödeme planını kendin belirle konut kredisi kampanyaları sunuluyor.

Merdiven konut kredisi kampanyası ile ödemeleri düşük tutarlarda başlamasını isteyen ve her sene bireysel talep üzerine istenilen tutarlarda artmasını isteyen müşteriler için uygundur.

Transfer konut kredisi, mevcut durumda konut kredisinden yararlanan ancak kullandığı kredinin faiz oranları yüksek gelen ve kredisini taşımak isteyen bireyler için uygundur.

Ödemeye Geç Başla Konut Kredisi Kampanyası ile bireylere 3 ay ertelemeli ödeme planı düzenlenir.

Kredi anında alınan tahsis ücreti, vergiler, sigorta ücretleri, ekspertiz ücreti ve taşınır taşınmaz rehin tesisi ücretini bireyler tüm kredi ödemelerine yayabilirler. Bu kredi kampanyası ise Masraflar Dahil Konut Kredisi Kampanyası olarak adlandırılmıştır.

Ara ödemeli konut kredisi ile bireyler kredi ödemelerini her ay düzenli olarak değil de 2 ayda bir, 3 ayda bir olacak şekilde yapabilmektedir.

Odeabank Eşit Taksit Ödemeli 60.000 TL Konut Kredisi

Odeabank’tan her ay eşit taksitli ödemeler ile 120 ay vadeli 60 bin TL konut kredisi alan bir birey için uygulanan faiz oranı yüzde 1,07’dir. Aylık taksit 881,76 TL, toplamda geri ödenecek konut kredisi tutarı 105 bin 812,18 TL, tahsis ücreti 300 TL, taşınır taşınmaz rehin tesisi ücreti 186,44 TL, ekspertiz ücreti ise ortalama olarak 527,464 TL’ye tekabül eder.

Odeabank konut kredisi faiz oranları 9 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.