Odeabank’tan 40.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

Bankalar bireylerin otomobil sahip olmaları için taşıt kredisi kampanyaları düzenlerler. Bu bankalardan biri Odeabank’tır.

Odeabank, nakitleri olmayan ve otomobil satın almak isteyen müşterilerine uygun vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Maksimum vade süresi 48 ay olup, ödeme planları düzenlenirken müşterilerinin bütçelerini baza alan, onların istedikleri şekilde planlar düzenleyen Odeabank, faiz oranlarını ise sabit tutuyor ve yüzde 1,4 uyguluyor. Her vadede ve alınan her taşıt kredisi tutarında yüzde 1,4 faiz uygulanıyor.

Odeabank’ın taşıt kredisinde sunduğu bir diğer avantaj ise bireyler isterlerse krediyi aldıkları ilk 12 aylık süreçte yalnızca faiz ödemelerini yapabiliyor. Geriye kalan vade sürelerinde ise ana para ödemeleri oluyor.

Taşıt kredisi başvurusu Odeabank şubelerinden yapılıyor. Başvuruda kişilerin nüfus cüzdanları ya da ehliyetleri, gelir belgeleri ve araca ait olan belgeler isteniyor.

Odeabank 40.000 TL Taşıt Kredisi

Odeabank’ın otomobil alımları için sunduğu krediden 40.000 TL finansman almak isteyen bu finansmanı 48 ay vadeli ödeme planı ile ödeme isteyen bireylerin aylık kredi taksit tutarları  bin 220,63 TL, toplamda geri ödenecek taşıt kredisi tutarı 58 bin 590,09 TL oluyor. Aylık efektif faiz oranı yüzde 1,7052’ye, yıllık efektif faiz oranı ise yüzde 22,4939’a tekabül ediyor. Kredi kapsamında tahsis ücreti alınıyor ve bu ücrete BSMV dahil ediliyor. Alınan tahsis ücreti 210 TL oluyor.

Odeabank  taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 16 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.