Odeabank’tan Uygun Ödeme Planları ile Eğitim Kredisi!

Okulların açılmasına az bir süre kalmışken velileri ve öğrencileri okul masrafı telaşı sarmış durumda. İlkokulunda orta okuluna, lisesinden üniversitene kadar yapılan tüm harcamalar için de bankalar kredi kampanyaları düzenlemeye başladılar.

Bu bankalardan biri de Odeabank. Odeabank devlet ya da özel okul, ilkokul ya da üniversite farketmeden tüm eğitim harcamaları kapsamında 60 ay vadeli eğitim kredisi sunuyor. Uygun faizli eğitim kredisi veren banka aynı zamanda müşterilerinin bütçelerine en uygun ödeme planlarını hazırlayıp, bireylerin bütçelerini sarsmıyor.

Ancak söz konusu kredi kampanyasından yararlanmak için bir takım koşullar vardır. Bireylerin bu koşulları yerine getirmesi gerekiyor. Bunlardan biri okul banka hesap bilgilerinin bulunduğu, eğitim için yapılan harcamaları gösteren bir belge yahut okul tarafından verilmiş bir doküman olması gerekiyor. Okuldan alınacak yazı örneği için haberin sonunda verdiğimiz linkten faydalanabilirsiniz.

Faiz oranları sabittir ve yüzde 1,55’tir. 60 ay yani 5 yıla kadar uzanan ödeme imkanları ile eğitime destek veren finansman kampanyası düzenleyen Odeabank, alınacak her tutarında faiz oranlarını aynı tutuyor.

20.000 TL Eğitim Kredisi

Yüzde 1,55 faiz oranı ile 24, 36, 48 ve 60 ay vadeli 20 bin Türk Lirası eğitim kredisi alındığı zaman aylık taksitler sırası ile bin 41, 767, 634 ve 556 TL oluyor. Kredi kapsamında bireylerden dosya masrafları için tahsis ücreti alınıyor ve bu ücret kredi tutarına göre farklılık gösteriyor. 20 bin TL için tahsis ücreti 105 TL’ye tekabül ediyor. Banka bu ücretin içine BSMV’yi dahil ediyor.

Odeabank eğitim kredisi faiz oranları  2 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/bireysel/krediler/Ihtiyac-Kredisi/Sayfalar/Egitim-Kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.