Tüm Borçlarını Şekerbank’a Taşıyanlara Özel 100.000 TL’ye Kadar Kredi!

Diğer bankalardaki kredi kartı, kredili mevduat hesabı, bireysel kredi borçlarını Şekerbank’a taşımak isteyenlere özel Borç Transfer Kredi Kampanyası düzenlendi.

Şekerbank borç transfer kredi kampanyası ile bireyleri diğer bankalardaki tüm borçlarını Şekerbank’a taşıyıp, tüm ödemeleri tek bankaya yapabilir, bankanın müşterilerine sunduğu avantajlı faiz oranlarından yararlanabilir, ayda bir kaç ödeme yapma stresi yerine tek bir ödeme yapma imkanı elde edebilirler.

Borç transfer kredi kampanyası faiz oranları yüzde 1,60’tan başlamaktadır. Faiz oranları vadelere göre değişmektedir. 24 aya kadar yapılan ödeme planları kapsamında uygulanan faiz oranı yüzde 1,60 oranında, 24 ay ile 36 ay arasında yüzde 1,61 oranında, 36 ay ile 48 ay arasında ise yüzde 1,63 oranında olmaktadır. Azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiştir. Benzer şekilde azami alınabilinecek kredi tutarı da belirlenmiş olup, 100 bin TL tutarındadır. Yapılan dosya masrafları için de alınan kredi tutarının binde beşi kadar ücret tahsil edilir.  Ayrıca kişilerin hayat sigortası da yaptırmaları gerekmektedir. Ancak hayat sigortası ücretinin hesaplamaları kişi özelinde değişmektedir.

Kredi başvuruları banka şubelerinden yapılmaktadır. Kişilerden borca ilişkin belgeler, nüfus cüzdanları, gelir dokümanları ve ikametgah belgesi istenmektedir.

50.000 TL Borç Transfer Kredisi

48 ve 36 ay vadeli ödeme planları ile alınan 50 bin TL borç transfer kredisi için aylık kredi ödemeleri sırası ile 1.615,53 TL ve 1.940,28 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam kredi tutarı ise sırası ile 77.545,50 TL ve 69.850,24 TL olmaktadır. 50 bin TL için tahsis ücreti ise 250 TL’dir.

Şekerbank borç transfer kredisi faiz oranları 13 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/borctransferikredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.