Odeabank’tan Uzun Ödeme Planı ile Taşıt Kredisi! 30.000 TL Kredi!

Satın almak isteyip de satın alınamayan, hayali kurulan ancak nakitleri olmayan müşterileri için Odeabank, sabit faizli taşıt kredisi sunuyor.

Odeabank’ın taşıt kredisinden uyguladığı faiz oranı yüzde 1,4 olarak belirlenmiştir. Faiz oranları müşterilerin 0 ya da 2. el araç almasına ya da bankadan ne kadarlık finansman alacaklarına, ödeme planı sürelerine göre değişiklik göstermemektedir. Ancak bankanın kişi özelinde faiz oranlarında değişiklik yapmak hakkı bulunmaktadır.

Müşterilerinin aylık gelirlerine en uygun taşıt kredisi ödeme planlarını hazırlayan Odeabank,  her ay eşit tutarlı ödemelere ek olarak, bütçeye göre esnek ödeme planı imkanı da sağlamaktadır.

48 ay vadeli taşıt kredisi sunan banka, yalnızca binek araçların satın alımlarına finansman vermektedir. Ayrıca Odeabank taşıt kredisinden yararlanacak kişilerin aylık gelirlerinin olması, gelirlerini bankaya belgeli olarak sunabilmeleri istenmektedir. Kredinin teminatı için banka krediye konu olan araçlarını rehin alıp, rehin alınacak aracında kasko sigortasının yapılması gerekmektedir.

Odeabank’tan 30.000 TL Taşıt Kredisi ve Ödeme Planı

Odeabank’tan 4 yıl vadeli 30 bin TL araç almak için finansman temin eden kişilerin yüzde 1,4 faiz oranı ile aylık ödemeleri gereken kredi taksit tutarı 915,47 TL, vade sonunda ödeyecekleri toplam tutar ise 43 bin 942,61 TL olarak hesaplanmaktadır. 30 bin TL 3 yıl vadeli olarak alındığında ise aylık taksit ile vade sonunda ödenecek toplam tutar bin 117,35 TL ile 40 bin 224,88 TL olmaktadır.

Odeabank taşıt kredisi faiz oranları 28 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://icbc.com.tr/tr/sizin-icin/kampanya-detay/Hesapli-Yeni-Yil-Kredisi/388/2704/0

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.