QNB Finansbank’tan 60.000 TL Taşıt Kredisi!

QNB Finansbank, yeni ve 8 yaşına kadar olan otomobiller için uygun koşullarda taşıt kredisi desteği veriyor.

QNB Finansbank taşıt kredisinden yararlanmak için bilinmesi gereken bir kaç önemli husus vardır. Bunlardan biri ikinci el alınan otomobilin yaşıdır. 5 yaşına kadar olan otomobili satın almak için olan kredi kullanımında 48 aya kadar ödeme planı düzenlenir. 6 ile 8 yaş arasındaki otomobiller için ise 10 yıla kadar ödeme planları düzenlenir. Taşıt kredisi sadece Türk Lirası cinsinden verilir. Ayrıca yine yalnızca binek ve hafif araç modelleri için kredi kullanımı söz konusudur. QNB Finansbank taşıt kredisinden yararlanmak için kişilerin teminat göstermeleri gerekmektedir. Teminat olarak satın alınan araç gösterilebilinir.

QNB Finansbank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,45’tir. Banka sabit faizli taşıt kredisi uygulamaktadır. Kredi ödemeleri de benzer şekilde sabit ve eşit şekilde gerçekleşmektedir. Ancak bireyler müşteri temsilcileri ile konuştukları zaman esnek yahut anapara ertelemeli ödeme planı talebinde bulunabilirler.

60.000 TL Taşıt Kredisi

48 ay vadeli 60 bin Türk Lirası taşıt kredisi alındığı zaman aylık kredi taksidi bin 854,07 Türk Lirasına, toplam geri ödeme tutarı 88 bin 995,36 Türk Lirası, toplam faiz ödemesi 24 bin 162,95 Türk Lirası olmaktadır. Tahsis ücreti 300 Türk Lirasına, vergi ücretleri ise 4 bin 832,64 Türk Lirasına tekabül eder.

QNB Finansbank taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 24 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/tasit/tasit-kredileri/standart-tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.