QNB Finansbank’tan En Fazla 286 TL Taksitle Kredi Kampanyası! Anında Başvuru, Anında Cebinde Kredi!

QNB Finansbank, kış mevsimine özel küçük ve acil bireysel harcamalar için ihtiyaç kredisi kampanyası düzenlendi.

Kış kredisi kampanyası düzenleyen QNB Finansbank, yüzde 1,36 oranında faiz uygulamaktadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları vade ya da kredi tutarına göre değişiklik göstermemektedir.

Kış kredi kampanyası ile müşterilerine çeşitli türlerde avantajlar sunan QNB Finansbank, müşterilerine uygun ödeme planları hazırlayıp, sunmaktadır.

Sunulan avantajlardan biri 3 ay erteleme imkanıdır. Yani bireyler kış kredi kampanyasından yararlandıklarında kredi geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabilmektedirler. Sunulan bir diğer avantaj ise anında başvuru yapma imkanıdır. Banka şubelerine gitmeden, saatlerce sıra beklemeden hem sms ile hem de bankanın internet sitesinden kredi başvuru formunu doldurarak hızlı kredi başvurusu yapmak mümkündür. SMS ile kış kredi kampanyası başvuru için bireylerin 28 Şubat 2018 tarihine kadar T.C. kimlik numaralarını 5030’e göndermeleri gerekmektedir. Kampanyanın son başvuru tarihi 28 Şubat 2018’dir. Bu tarihten sonra kampanya kaldırılacaktır.

Düzenlenen kampanya ile banka 3 bin Türk Lirasına kadar ve azami 12 ay vadeye kadar finansman desteği sağlamaktadır. 3 bin TL’den daha yüksek tutarlı finansman temin etmek isteyenlerin yanlarına nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgelerini alıp banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

3.000 TL Kış Kredisi Kampanyası!

QNB Finansbank’tan 12 ay vadeli ödeme planı ile 3 bin TL finansman alan bireylerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,36 faiz oranı ile 277 TL olmaktadır. Ancak bireyler söz konusu krediyi 3 ay ertelemeli olarak temin ederlerse aylık kredi ödemesi 286 TL olmaktadır.

QNB Finansbank kış kredisi kampanyası faiz oranları 24 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/kis-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.