Şubeye Gitmeden 10.000 TL Anında Kredi Akbank’tan!

Müşterileri ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilsin diye anında, hızlı finansman imkanı tanıyan Akbank, Direkt İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenledi.

Direkt İhtiyaç Kredisi kampanyası faiz oranları sabit olarak belirlenmiştir. Yüzde 1,45 oranında faiz uygulayan Akbank, faiz oranlarını alınan kredi tutarına, vadesine ya da sigorta yapılıp yapılmamasına göre değiştirmemektedir. Hayat sigortasının yapılmasını zorunlu tutmayan Akbank, başvurular için de çeşitli imkanlar tanımaktadır.

Akbank hızlı kredi başvurusu için bankanın mobil şubesini, internet şubesini, web sitesini kullanabilir, telefon şubesini arayabilirsiniz.

Direkt kredi kampanyasında 25 bin Türk Lirasından fazla finansman verilmemektedir. Finansman verilirken de belge, imza ya da kefil talep edilmemektedir. Azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiştir.

10 Bin TL Akbank Direkt Kredi

Söz konusu kredi kampanyası kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı eşliğinde anında 10 bin Türk Lirası tutarında kredi alındığı zaman aylık kredi taksidi 309,01 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Hayat sigortası yaptırmak isteyen bireylerin ödeyecekleri sigorta tutarı ise kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarı ve benzeri özelliklere göre değişmektedir. 10 bin TL kredi için aylık maliyet oranı yüzde 1,7641, yıllık maliyet oranı ise yüzde 23,3482 olmaktadır.

Akbank Direkt Kredi Kampanyası faiz oranları 11 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/tr-tr/urunler/Sayfalar/Subeye-Gitmeden-Kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.