Vakıfbank Kişiye Özel Ödeme Planıyla İhtiyaç Kredisi

Vakıfbank tarafından düzenlenen bayram kredisi kampanyası sayesinde sağlıktan, eğitime; tatilden, borç kapatmaya kadar tüm nakit ihtiyaçlarınızı rahatlıkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

Vakıfbank tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte sağlık, eğitim, tatil, borç kapatma, beyaz eşya alışverişi, borç kapatma gibi acil nakit gerektiren tüm sorunlarınıza çözüm sunuyor. 48 aya kadar uzayan vade seçenekleriyle ödemelerinizin düşük taksit tutarlarına tekabül etmesine de imkân tanıyan banka, düzenli bir gelir durumuna sahip olan herkesin kefilsiz ihtiyaç kredisi çekmesine olanak sağlıyor.

Vakıfbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek için şubeye kadar gitmenize de gerek kalmıyor. Banka internet bankacılığı, mobil bankacılık, SMS’le kredi başvurusu ve ATM üzerinden kredi başvurusu gibi oldukça seçenekli kanallar üzerinden ihtiyaç duyduğunuz krediyi çekmenize de imkân tanıyor.

Vakıfbank 12.500 TL Bayram Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank’tan Bayram Kredisi kampanyası kapsamında çekeceğiniz 12 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,97 olurken; ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 438,29 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Kredi Tahsis Ücreti olarak 62,50 Türk Lirası tutarında tahsilat yapacak olan banka, yıllık yüzde 32,7892 oranında yıllık maliyet oranı eşliğinde toplamda 21 bin 37,80 Türk Lirası tutarında geri ödeme yapmanızı talep edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 21 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/kredi-hesaplama-araci.aspx?pageID=1333

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.