Şekerbank SMS ile Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Bankacılık sektöründe aktif büyüklüğü baz alındığı zaman ilk on banka arasında yer alan Şekerbank, köklü geçmişinden gücünü alarak çağdaş bir banka olma yolunda ilerleyip, uzman kadroları ile kaliteli hizmetler veriyor, kadrolarını ve şube ağını sürekli olarak genişletiyor.

Müşteri odaklı, kaliteli hizmet veren, her zaman müşterilerine en iyi hizmeti sağlayan Şekerbank, şubeye gitmeden sms ile başvuruların gerçekleşebileceği anında ihtiyaç kredisi kapsamında SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Şekerbank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,72 ile yüzde 1,75 arasında değişiklik göstermektedir.  3 ile 24 ay arasında yüzde 1,72 oranında, 25 ile 36 ay arasında yüzde 1,73 oranında ve 36 ile 48 ay arasında yüzde 1,75 oranında faiz uygulaması gerçekleştiren Şekerbank, kredi vadesini maksimum 48 ay olarak belirleyip, en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar arasında yer almaktadır.

Örnek bir kredi hesaplaması yapacak olursak; 48 ay vadeli ödeme planı ile 10 bin Türk Lirası tutarında Şekerbank ihtiyaç kredisi alan bir bireyin aylık kredi ödemesi 332,69 Türk Lirasına tekabül edip, aylık ödenmesi gereken faiz oranı ise yüzde 1,75 olmaktadır. Banka kredi kapsamında dosya masrafları için ücret almaktadır. Alınan ücretler kredi tutarının binde beşi kadardır. 10 bin Türk Lirası için dosya masrafı ücreti ise 250 Türk Lirası olmaktadır.

Şekerbank SMS ile ihtiyaç kredisi faiz oranları 07.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/sms-kredi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.