Şekerbank’tan Emeklilere Özel 10.000 TL Masrafsız Kredi!

Şekerbank, emekli müşterilerine, kendi bankasından emekli maaşı alanlara özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Şekerbank Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi kampanyası faiz oranları yüzde 1,34’tür. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan Şekerbank, bireylerin temin ettikleri kredi tutarına ya da kredinin vade süresine göre faiz oranlarını değiştirmemektedir. Yapılabilinecek azami ihtiyaç kredisi ödeme planı süresi ise 48 ay olarak belirlenmiştir. 48 aydan fazla ödeme planı yapılmamaktadır.

Kredi kampanyası kapsamında alınabilinecek maksimum kredi tutarı ise 50 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 50 bin Türk Lirasından fazla kredi temin edilmemektedir.

Emekliler için düzenlenen kampanyada bireyler tahsis ücreti alınmaz yani masrafsız ihtiyaç kredisi sunulur. Kredi kapsamında sigorta yaptırılması da zorunlu olmayıp, müşteri tercihine bırakılmıştır.

Şekerbank’tan 10.000 TL Emeklilere Özel Kredi

Kampanya dahilinde 48 ay vadeli ödeme planı düzenlenerek 10 bin Türk Lirası tutarında kredi alındığı zaman yüzde 1,34 faiz oranı ile aylık kredi taksidi 301 Türk Lirası, geri ödenecek toplam tutar ise 14 bin 427,14 Türk Lirası olmaktadır. Sigorta ücreti kişi özelinde farklılık gösterir. Aylık ve yıllık maliyet oranları sırası ile yüzde 1,7581 ve yüzde 21,0974’e tekabül etmektedir.

Kredi başvurusu banka şubelerinden gerçekleşmektedir. Banka şubeleri haricinde başvuru kanalı bulunmamaktadır.

Şekerbank emeklilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 27 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredileri/emeklimaasmusterisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.