Ziraat’ten Yüzde 0,98 Faizli Konut Kredisi İmkânı!

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen düşük faizli konut kredisi kampanyası sayesinde hayalini kurduğunuz eve düşük maliyetler eşliğinde sahip olabilirsiniz.

Ziraat Bankası hayalini kurduğunuz konut için 120 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde konut kredisi imkânı sağlıyor. Banka, ödemelerinizi aylık gelir durumunuza göre planlamanıza ve düşük taksit tutarları eşliğinde gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası, herkesin bir ev sahibi olabilmesi için oldukça avantajlı maliyetler eşliğinde konut kredisi imkânı sağlıyor. Banka, düzenlediği konut kredisi kampanyası eşliğinde ödemelerin 120 aya kadar, yani 10 yıla kadar vadelendirilmesi için imkân tanırken, aynı zamanda bütçenizi yormayacak, düşük kredi maliyetleri eşliğinde ödeme planınızı hazırlıyor.

Ziraat Bankası’ndan konut kredisi çekmek için yanınızda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve ikâmet adresinizi gösteren, adınıza düzenlenmiş elektrik, su, doğalgaz ya da telefon faturasının bulunması gerekirken, aynı zamanda satın alacağınız konutun tapu fotokopisinin de yanınızda bulunması gerekiyor. Banka, ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi çekmenize imkân sağlıyor.

Ziraat Bankası 85.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 85 bin Türk Lirası tutarındaki konut kredisi ürünü için 60 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talep etmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98 olup, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da bin 880,49 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 17 Haziran 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/konut-gayrimenkul/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.