Şekerbank’tan Kira Öder Gibi Konut Kredisi!

Şekerbank, artık kira ödemekten bıkanlar için, ev sahibi olmanın hayalini kuranlar için aylık adeta kira öder gibi taksit tutarlarına tekabül eden oldukça avantajlı bir konut kredisi ürünü sunuyor.

Şekerbank tarafından hazırlanan konut kredisi ürünü ile birlikte hayallerinizde yer edinmiş ev için uygun ödeme planı, avantajlı konut kredisi faiz oranları ve kolay vadelendirme süreçleri sayesinde gerekli nakit desteğini temin edebilirsiniz.

Vade süresi boyunca sabit faizli olarak eşit taksitler halinde ödeme planı hazırlanmasına olanak sağlayan Şekerbank, aynı zamanda ödemelerinizi artan taksit tutarları ile ya da esnek ödemeli olarak da gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Şekerbank tarafından sunulan azami vade süresi ise 10 yıl. Konut kredisi ürününüzü satın alacağınız konut için hazırlanan ekspertiz raporunda belirtilen değerin yüzde 80’ine kadar rahatlıkla temin edebileceğiniz gibi aynı zamanda ödemelerinizi 120 aya kadar vadelendirebilirsiniz.

Sabit faizli olarak hazırlayacağınız ödeme planında, erken ödeme yaparak kredinizi kapatmanız halinde kalan vade süreniz 36 aydan kısa ise kredinin yüzde 1’i kadar, 36 aydan uzun ise yüzde 2’si kadar erken kredi kapatma ücreti talep eden Şekerbank, erken ödeme, erken kapatma, ara ödeme ya da farklı ödeme şekilleri için, ödeme planından şaşılıyorsa tüm bu ödemeler erken ödeme olarak kabul edilerek değerlendiriyor.

Şekerbank konut kredisi başvurusunda herhangi bir ön kefil şartı sunmayıp, satın alınacak konut üzerine gerçekleştirilecek ipotek tesisini yeterli görüyor.

Bu kredi ödeme planı 6 Ekim Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtası ile bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilen bilgiler doğrultusunda hazırlanmıştır.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek, bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi ürünleri hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilir; tercih ettiğiniz kredi için bankanın kredi başvurusu kanallarını kullanarak pratik bir şekilde kredinizi temin edebilirsiniz.