Şekerbank’tan Memurlara Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Şekerbank, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyesi olan memurların tüm tatil, sağlık, alışveriş, taşıt, konut ihtiyaçlarına yönelik ihtiyaç kredisi kampaşnyası düzenledi.

Şekerbank‘ın memurlara özel sunduğu ihtiyaç kredisi kampanyası 2017 yılının Aralık ayı sonuna kadar devam edecek. Kampanyaya ilişkin olarak bir takım şartlar vardır. Bunlardan biri kredi limitidir. Sadece belli bir tutarda kredi alınabilinmektedir. Minimum kredi tutarı 1.000 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Maksimum ihtiyaç kredisi tutarı ise 50 bin Türk Lirasıdır.

Yine söz konusu kredi kampanyası kapsamında bireyler ödemelerini 3 ay geç başlatabilmektedirler. 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi sunulmaktadır. Kredi başvurusunda kefil talebinde bulunulmaz. Ancak Şekerbank kredileri inceledikten sonra kefil isteyebilir. Kredi işlemlerinin hızlı olması için talep edilmesi ihtimal olarak kefilinizi belirlemenizde fayda vardır.

Ayrıca yine yapılacak olan kredi değerlendirmesi sonucunda ek olarak bir takım belgeler ve güvence istenebilmektedir.

Şekerbank memur-sen konfederasyonuna bağlı sendika üyesi olan memurlara özel sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,52’den başlamaktadır. Faiz oranları kredi ödeme süresine göre değişmektedir. 24 ay kadar olan ödemelerde yüzde 1,52 oranında, 24 ile 36 ay arasındaki ödemelerde yüzde 1,55 oranında, 36 ile 48 ay arasındaki ödemelerde ise yüzde 1,57 oranında faiz uygulaması gerçekleştirilmektedir.

Örnek Kredi Hesaplaması

10 bin Türk Liralık ihtiyaç kredisi 48 ay vadeli ödeme planı ile alındığı zaman yüzde 1,57 oranında faiz uygulanır. Aylık taksit 318,37 Türk Lirası olur. Tahsis ücreti 52,5 Türk Lirası olup, vergiler dahil edilir. Aylık maliyet oranı yüzde 2,1235 ve yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 25,4821 olur.

Şekerbank İhtiyaç Kredi Kampanyası faiz oranları 24 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.sekerbank.com.tr/bireysel/kampanyalar/kredi_kampanyalari/memursenailem-ihtiyac

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.