Teminatsız İhtiyaç Kredisi ABank’tan!

ABank, beyaz eşyalarını yenilemek isteyenden sıcaktan bunalıp tatile çıkmak isteyene, düğün yapmak isteyenden sağlık sorunlarına kadar olan tüm bireysel nakit ihtiyaçları için 48 ay vadeye kadar uzanan çeşitli ödeme planları ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

Ödeme planlarının minimum vade süresi 3 ay olarak belirlenirken maksimum ise 48 ay olmaktadır. Banka, kredi kapsamında müşterilerinden teminat istememektedir. Ancak kredi başvurularının değerlendirmesi sonucunda banka müşterilerinden kefil isteyebilmektedir.

Kredinin güvencesi için banka müşterilerine Hayat Sigortasını zorunlu tutmaktadır. Sigorta hem banka için hem de müşteriler için yararlı olmaktadır. Sigorta ücretleri ise müşterilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, bankadan aldıkları kredi tutarına göre farklılık göstermektedir.

ABank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,44 ile yüzde 1,57 arasında değişmektedir. Vade süresi ne kadar uzatılırsa faiz oranı o kadar düşmektedir.

Örneğin; 10 bin Türk Lirasını 48 ay vadeli ödeme planı alan bireyin faiz ödemesi yüzde 1,44  oranında,  36 ay vadeli alan bireyin faiz ödemesi yüzde 1,42 oranında, 24 ay vadede yüzde 1,43 olurken 12 ay vadede yüzde 1,50 olmaktadır.

48 ay vadede aylık kredi ödemesi 308,1 TL, 36 ay vadede 374 TL, 24 ay vadede 511,8 TL, 12 ayda 934,3 TL olmaktadır. Kredinin binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. 10.000 TL için kredi tahsis ücret 50 TL’ye tekabül etmektedir.

ABank ihtiyaç kredisi faiz oranları 08.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.