TEB’den 24 Saat İçinde Onaylı İpotekli İhtiyaç Kredisi!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 36 aya varan kredi ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

TEB’in sunduğu ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,65 olup, kredi başvurusu yapıldıktan 24 saat içerisinde müşterilere geri dönüş yapılmaktadır. Banka, kredi için teminat talep etmektedir. Bireylerin gayrimenkullerine ipotek tesisi konulmaktadır. Kredi ödemeleri bittiğinde gayrimenkul üzerindeki ipotek kalkmaktadır.

Yine TEB ihtiyaç kredisi kapsamında müşterilerden ekspertiz ücreti alınmaktadır. Bu ücret ortalama 508,38 Türk Lirası olup, ipoteğe konu olan gayrimenkulün bulunduğu ile, ilçeye, gayrimenkulün özelliklerine göre farklılık göstermektedir. Bireylerden sigorta yapılması istenip, bunun için ücret alınmaktadır. 36 ay vadeli 60 bin Türk Lirası alan bir müşterisi için örnek 3 senelik sigorta ödemesi hesaplayan banka 758,45 Türk Lirası tutarında bir ücret çıkartmıştır.

36 Ay Vadeli 5.000 TL için Örnek Ödeme Tablosu

36 ay vadeli geri ödeme planı ile 5 bin Türk Lirası tutarında TEB’in müşterilerine özel faiz oranları ile sunduğu ipotekli ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen bireylerin aylık kredi ödemesi 195,53 Türk Lirası olmaktadır. Yıllık akdi faiz oranı ise yüzde 19,80’e tekabül etmektedir. Yüzde 1,65 faiz oranı ile bakaya toplamda geri ödenecek tutar ise 7 bin 39,27 Türk Lirası olmaktadır.

Türk Ekonomi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 07.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.teb.com.tr/sizin-icin/ihtiyac-kredisi/

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.