TEB’den Esnaflara Özel 3 Ay Ertelemeli, 250 Bin TL Kredi!

Türkiye’nin özel bankaları arasında yer alan, hem bireysel hem de kurumsal müşterilerine özel her zaman finansmanlar sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), Ramazan’a özel esnaflara bayram kredisi kampanyası sunuyor.

TEB’den Esnaflara Bayram Kredisi!

Hem Ramazanda hem de Kurban Bayramı’nda bankalar bireysel harcamalara ya da esnaflara özel kredi kampanyaları düzenliyorlar. Bu bankalardan biri de TEB. Esnafların harcamalarına özel uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme planlarıyla finansman desteği sağlayan TEB,müşterilerinin nakit ihtiyaçlarında yanında olmayı istiyor.

TEB’in düzenlediği esnaf kredisi kampanyası 29 Haziran tarihine kadar geçerli olup, bu tarihten sonra kampanya sonlandırılacaktır. Kampanya dahilinde 250 bin Türk Lirasına kadar ilk 3 ay geri ödemesiz finansman verilmektedir. Haziran ayında bu kampanyadan yararlanan esnaf vatandaşların ödemeleri eylülde başlamaktadır. Aynı zamanda ödemelerde de 4 yıla kadar uzanan kişiye özel planlar sunulmaktadır.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Ekonomi Bankası KOBİ Bankacılığı Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, esnafın finansmana olan ihtiyacını en uygun şartlarda karşılamak istediklerini, esnafların işletmelerini güçlendirmelerine yardımcı olmak istediklerini, bu kapsamda da sürekli olarak çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Esnaf vatandaşlara 250 bin liraya kadar finansman sunduklarını söyleyen Boz, kampanya dahilinde müşterilerinin isterlerse ilk 3 ay ödeme yapmayacaklarını, 4 yıl vadeli geri ödeme planlarıyla da taksitlerini ödeyebileceklerini söyledi.