Yapı Kredi’den 120 Ay Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi!

Ülkemizde şube ağını sürekli büyüten, kadrolarını genişleten, uzman kadroları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için teknolojik alt yapısını geliştiren Yapı Kredi Bankası, müşterilerini hayallerini süsleyen evlere kavuşturuyor.

Yapı Kredi Bankası, uygun faiz oranları ile konut kredisi sunuyor. 120 ay vadeli konut kredisi ile çeşitli ödeme planları ve kolay imkanlar sağlayan banka, aynı zamanda anında başvuru yapma kolaylığı da sağlıyor. Anında konut kredisi başvurusu için bireyler başvurularını bireysel internet ya da mobil şube üzerinden gerçekleştirebilirler.

Konut kredilerinde alınan kredi tutarı, satın alınan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar  verilmektedir. Konut kredisinin vade sonunda azami yaş ise 70 olarak belirlenmiştir. Bireysel kredi taksitlerini istedikleri dönemlerde gerçekleştirebildikleri gibi, yine istedikleri tutarlarda ve vade sürelerinde de yapabilirler.

120 Ay Vadeli Ödeme Planı ile Alınan 100 Bin Türk Lirası Konut Kredisi

120 ay vadeli 100 bin Türk Lirası için bireylerin aylık kredi taksitleri bin 427,78 Türk Lirası olup, uygulanan faiz oranı ise yüzde 0,99 olmaktadır. Banka, krediye ilişkin olarak ekspertiz, ipotek tesis ücreti, sigorta ücretleri ve kredi tahsis ücreti alır. Ekspertiz ücreti evin bulunduğu lokasyona göre, sigorta ücretleri kişi özelinde, kredi tahsis ücreti ise kredinin binde beşi kadar alınır.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları 12.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/hesaplama-araclari/kredi-hesaplama

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.