TEB’den Yüzde 100 Konut Kredisi Kampanyası ve Tüm Detayları!

Bankalar ev satın almak isteyipte nakitleri olmayan bireylere özel konut kredisi kampanyaları düzenlerler. Konut kredilerinde bir takım koşullar bulunur. Satın alınan evler ya bankanın anlaşmalı olduğu ya da bireylerin tercih ettikleri eksper tarafından değerlendirmesi yapılır. Yapılan değerlendirme sonrasında ekspertiz raporunun belli bir oranı kadar kredi verilir. Bu oranlar banka özelinde değişiklik gösterir. Bazı bankalar yüzde 60’ı kadar kredi verirken bazı bankalar yüzde 80’ine kadar kredi verebiliyor.

Türk Ekonomi Bankası‘da bu kapsamda kredi kampanyası düzenledi. Düzenlenen kredi kampanyası kapsamında satın alınan evin değerinin yüzde yüzü kadar kredi veriliyor. Tüm detaylar haberimizde…

TEB Konut Kredisi Kampanyası Detayları

İstenilen ev için peşinat tutarı yok ise ya da peşinat tutarı bireyler farklı bir yatırım aracında değerlendirmek istiyorlarsa %100 Konut Kredisi Kampanyasından yararlanabilirler.

Yine ilk aşamadan satın alınan evin ekspertiz raporu çıkartılıp, yüzde 75’i hesaplanır. Yüzde 75’i kadar kredi veriliyor. Ancak kalan yüzde 25’lik kısmı için ise nakit karşılığında ya da bireylerin kendilerine ait olan gayrimenkullerinin üzerine ipotek konularak veriliyor. Bunun sonucunda Türk Ekonomi Bankası hem müşterilerinin ihtiyacı olan tutarı onlara sağlamış oluyor hem de daha uygun koşullarda kredi veriyor. Ayrıca konut kredisi ödeme süresinde geriye kalan kredi tutarı ikinci teminata gerek olmadığı durumda yani ödenmesi gereken kredi tutarı azaldığında banka ikinci gayrimenkul üzerindeki ipoteği kaldırıyor.

Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,29 olup, sabittir ve azami vade süresi 60 ay olarak belirlenmiştir. Başvurular ise hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinde yapılabilmektedir.

Türk Ekonomi Bankası konut kredisi faiz oranları 14 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.