Türkiye Finans’tan 48 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı!

Katılım bankacılığı sektöründe Türkiye’de müşterilerine kaliteli hizmet veren Türkiye Finans Katılım Bankası, uygun kar payı oranları ile tatil, eğitim, sağlık ve benzeri gibi tüm ihtiyaç durumlarında müşterilerinin yanında oluyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası, müşterilerine özel yüzde 1,39’dan başlayan kar payı oranları ile 48 ay vadeye kadar uzanan ihtiyaç finansmanı desteği veriyor.

Kefil ve ek belge talebinde bulunmayan banka, başvurularda kredi başvurusunda bulunan kişinin adına olan kimlik cüzdanı, gelir belgesi, teminat için belge talep etmektedir. Teminat kredi güvencesi için istenmektedir. Kimlik cüzdanı yerine ehliyet ya da pasaportta geçerli olmaktadır. Çalışma durumuna göre gelir belgesi maaş bordrosu da olabilmektedir.

İhtiyaç finansmanı kar payı oranları vadelere göre farklılık gösterir. 24 aya kadar olan ödeme planlarına göre yüzde 1,39 oranında, 24 ay ile 48 ay arasındaki ödeme planlarına göre ise yüzde 1,45 oranında kar payı uygulanmaktadır.

En uygun ihtiyaç finansmanını veren, kredi başvurularını değerlendirten sonra müşterilerinden kefil ve ek evraklar isteyebilmektedir.

Türkiye Finans 48 Ay Vadeli 10.000 TL İhtiyaç Finansmanı

48 ay vadeli ödeme planı seçeneği ile Türkiye Finans ihtiyaç finansmanı kapsamında 10 bin Türk Lirasındaki tutarın aylık taksidi 309,01 Türk Lirası, kar payı oranı yüzde 1,45 ve tahsis ücreti ise 52,50 Türk Lirası olur. Tahsis ücreti finansmanın yüzde 0,5’idir.

Türkiye Finans Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı kar payı oranları 17.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.turkiyefinans.com.tr/tr-tr/bireysel/ihtiyac-finansmani/Sayfalar/ihtiyac-finansmani.aspx

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt finansmanları ve diğer finansman kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.