Türkiye İş Bankası Arsa Kredisi Kampanyası

TürTürkiye İş Bankası, birikimlerini arsa satın alarak yatırım haline getirmeyi hedefleyen vatandaşlar ve kendi ekin bahçesini yaparak kendi ürününü kendisi yetiştirmek isteyen vatandaşlar için uygun vade koşulları ve ekonomik faiz oranları içerek arsa kredisi sunuyor.

Türkiye İş Bankası’ndan arsa kredisi temin etmek için başvurunuzu size en yakın Türkiye İş bankası şubesine gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz arsa kredisinin başvuru aşamasında Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık numaranızı gösteren nüfus cüzdanınız ya da eş değer olan bir belge, güncel adres durumunuzu gösteren elektrik, doğal gaz, su, telefon faturası ya da ikâmetgah belgesi, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş güncel gelir belgesi, kira geliriniz var ise kira kontratı ve satın alacağınız arsaya ait tapu fotokopisinin yanınızda olması gerekiyor.

Türkiye İş Bankası, satın almak istediğiniz arsanın sahip olduğu acil satış değerinin maksimum yüzde 50’sine kadar tekabül edilebiliyor. Başvuru aşamasında herhangi bir kefil şartı aramayan Türkiye İş Bankası, satın alacağınız arsa üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek arsa kredinizi temin ediyor.

Türkiye İş Bankası Arsa Kredisi Masrafları

Türkiye İş Bankası’ndan temin edeceğiniz en uygun arsa kredisi için, temin edeceğiniz kredi miktarının yüzde 0,5’i oranın kredi tahsis ücreti, 110,63 Türk Lirası tutarında ipotek tesisi ücreti, ortalama 1050 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti ile birlikte yıllık maliyet oranı yüzde 22,92 oranına tekabül ediyor.

Siz de arsa kredisi başvurunuzu gerçekleştirmek için size en yakın Türkiye İş Bankası şubesini gerekli belgeler ile birlikte ziyaret edebilirsiniz.