Türkiye İş’ten Araç Sahibi Olmak İsteyenlere 45.000 TL Kredi!

Türkiye İş Bankası, otomobil sahibi olmak isteyen, yıllardır kendi aracının sahibi olmanın hayalini kuranlara özel uygun faizli taşıt kredisi sunuyor.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları yüzde  1,35 olarak belirlenmiştir. Sabit faizli taşıt kredisi sunan banka, 48 ay vadeye kadar da ödeme imkanı sağlamaktadır.

Müşterilerinin aylık bütçelerine en uygun taşıt kredisi ödeme planlarını hazırlayan banka, kredi kullanımı sırasında kefil talep etmemektedir. Hem yeni otomobil satın almak isteyenlere hem de ikinci el otomobil satın almak isteyenlere kredi desteği veren banka, aynı zamanda da anında başvuru yapma imkanı tanımaktadır.

Anında taşıt kredisi başvurusu bankanın internet sitesinden yapılmaktadır. Söz konusu başvuru sadece ön başvuru olup, kredi onayı halinde bireylerin yine banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

45.000 TL Taşıt Kredisi

Türkiye İş Bankası anında taşıt kredisi kapsamında 48 ay vadeli ödeme planı ile 45 bin TL tutarında finansman alan bireylerin aylık kredi ödemeleri 1.355,98 TL olmaktadır. Kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 65.086,84 TL’ye tekabül etmektedir.

Taşıt kredisi dosya masrafları için temin edilen kredi miktarının en fazla yüzde 0,5’i kadar da kredi tahsis ücreti alınmaktadır. 45 bin TL için kredi tahsis ücreti 225 TL olmaktadır.

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi faiz oranları 9 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/tasit-kredisi/Sayfalar/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.