Vakıf Katılım’dan 120 Ay Vadeli 75.000 TL Konut Finansmanı!

Uzun yıllardır sosyal yaşımın önemli oranda bir parçası olan Vakıf Kültür ile birlikte faizsiz bankacılık ilkelerini birleştiren Vakıf Katılım, misyon ve vizyonu ile sadece ortaklarına, çalışanlarına ve müşterilerine değil tüm vatandaşlara kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

En uygun konut finansmanını vermek için düşük kar payı oranları uygulayarak konut finansmanı düzenleyen Vakıf Katılım Bankası, 120 aya varan ödeme seçenekleri ile yüzde 0,95’ten başlayan kar payı oranları uygulamaktadır. 60 aya kadar yapılan konut finansmanı ödemelerinde yüzde 0,95 oranında, 61 aydan 180 aya kadar olan konut finansmanı ödemelerinde ise yüzde 0,99 oranında kar payı uygulanmaktadır.

Satın alınan evin ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar finansman veren Vakıf Katılım, teminat talebinde bulunmayıp, gerekli görmesi halinde istemektedir. Ekspertiz raporu için ücret talep edilmektedir. Bu ücret konutun bulunduğu bölgeden yaşına, diğer tüm özelliklerine göre değişmektedir.

Vakıf Katılım konut finansmanı başvurusunda başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulmuş olması istenmektedir. Ayrıca nüfus cüzdanı istenip, bunun yırtık olmaması, üzerinde T.C. kimlik numarasının mutlaka olması talep edilmektedir. Kişilerin çalışma durumlarına göre değişen gelir belgeleri, bankanın duruma göre istediği diğer evrakların getirilmesi istenmektedir.

120 Ay Vadeli 75.000 TL Konut Finansmanı Ödeme Tablosu

120 aya kadar olan ödeme seçeneği ile 75 bin Türk Lirası tutarında Vakıf Katılım konut finansmanında yararlanmak isteyenlerin ödeyecekleri aylık taksitleri bin 70,84 Türk Lirası, kar payı oranı ise yüzde 0,99 olur. Tahsis ücreti 375 Türk Lirasına tekabül edip, ekspertiz ücreti 550 Türk Lirası olmaktadır. Ancak ekspertiz ücreti değişebilir.

Vakıf Katılım Bankası konut finansmanı kar payı oranları 18.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.vakifkatilim.com.tr/tr/bireysel/Pages/Konut-Finansmani.aspx

Sizde en uygun ihtiyaç, konut, taşıt kredileri ve diğer kredi kampanyalarını temin etmek isterseniz sitemizin en üst kısmında bulunan krediler kategorisine göz atabilir, kendinize en uygun kredileri belirleyebilir, faiz oranlarını karşılaştırabilirsiniz.