Vakıfbank’tan 64. Kuruluş Yıldönümüne Özel Kredi: Günde 7.5 TL’ye 7.500 TL!

Vakıfbank 64. Kuruluş yıl dönümüne özel oldukça avantajlı bir ihtiyaç kredisi olanağı sunuyor. Banka, çekilecek ihtiyaç kredisi ürünleri için düşük faiz oranları ile ödeme planı oluşturulmasına olanak sağlıyor.

Vakıfbank, müşterileri ile birlikte kuruluş yıl dönümünü kutlayabilmek adına avantajlı bir ihtiyaç kredisi kampanyasına imza atıyor. 64. Kuruluş Yıldönümü vasıtasıyla hayata geçirilen kredi kampanyalarından bir tanesi olan ihtiyaç kredisi kampanyası, kamu personelleri, özel sektör çalışanları ve emekliler için oldukça ekonomi seçenekler barındırıyor.

Kredi başvurusunu SMS’le yapılmasına olanak sağlayan Vakıfbank, aynı zamanda internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusu, online bankacılık üzerinden kredi başvurusu, ATM üzerinden kredi başvurusu gibi oldukça bol kredi çekme seçeneği sunuyor.

Çekilebilecek kredi için minimum 2 bin Türk Lirası alt sınır belirleyen banka, üst sınır olarak da 90 bin Türk Lirası seviyesini tanımlıyor. Kredi ödeme planı hazırlanırken uygulanan ortalama aylık ihtiyaç kredisi faiz oranı ise aylık yüzde 1,30 olarak tanımlanıyor.

Vakıfbank 7.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Vakıfbank 64. Kuruluş Yıldönümüne Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası kapsamında temin edilecek 7 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,40 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 228,87 Türk Lirası’na tekabül ediyor. Toplam yapılacak geri ödeme miktarı 10 bin 985,76 Türk Lirası olurken, günlük olarak tekabül eden kredi ödeme tutarı 7.5 Türk Lirası oluyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 25 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2548

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.