Vakıfbank’tan Bayrama Özel 0 Km Taşıt Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, bayrama özel yüzde 1,11’den başlayan faiz oranları ile 0 km taşıt kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası ile 48 aya varan vade seçeneği imkanları sunulurken, çeşitli ödeme imkanları sağlanıyor. Yeni otomobil sahibi olmak isteyen bireyler ödemelerini isterlerse eşit taksitler halinde, isterlerse 3 ay da bir olacak şekilde gerçekleştirebildikleri gibi isterlerse de son taksit balon ödemeli seçeneği ya da değişen taksitlerle yapabilirler. İlk 3 ay ödeme yapmadan 3 ay sonra kredi taksitlerini başlatan Vakıfbank, sağladığı kolaylık ile müşterilerini bayram otomobil sahibi yapmayı, ceplerini, ulaşım problemlerini düşünmeden geçirmelerini istiyor.

Uygun faizli taşıt kredisi imkanı sunan Vakıfbank, dosya masrafı ödemek isteyen bireyler için yüzde 1,13 oranında, ödemek isteyenlere ise yüzde 1,11 oranında faiz uyguluyor. Dosya masrafları alınmak istenen finansmanın yüzde 0,5’i kadardır ve bir kez alınmaktadır.

Kefil Yok, Masraf Yok!

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasında kefil zorunluluğu yoktur. Hayat sigortası için de zorunlu tutulmayıp, sigorta yaptırmak isteyen bireylerin ödeyecekleri ücret finansmana, vadeye, yaşa ve cinsiyete göre değişmektedir.

Satın alınmak istenen taşıt 50 bin Türk Lirası ya da daha az tutarda ise faturanın yüzde 70’i kadar, fazla ise 50 bin Türk Lirasından geriye kalan miktarının yüzde 50’si eklenerek verilmektedir.

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyası faiz oranları 21.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.vakifbank.com.tr/bayrama-ozel-0-km-tasit-kredisi.aspx?pageID=1420&Exc=2019