Vakıfbank’tan Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank, müşterilerinin Sonbahar ve Kış mevsimindeki tüm ihtiyaçlarına özel uygun faizli Sonbahar İhtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Vakıfbank Sonbahar İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Vakıfbank’ın müşterilerine özel uygun faiz oranları ve avantajlı geri ödeme planlarıyla düzenlediği Sonbahar İhtiyaç Kredisi Kampanyası faiz oranları yüzde 2,39’dan başlamaktadır. Kredi faiz oranları piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden etkilenmeyip, bankanın kişiye göre faiz oranlarında değişiklik yapmak hakkı bulunmaktadır.

Düzenlenen kredi kampanyası için en uzun vade süresi 36 ay olup, en kısa ise 3 ay olarak belirlenmiştir. 3 aydan daha kısa ya da 36 aydan daha uzun vadeli ödeme planı düzenlenmemektedir. Aynı zamanda kampanya kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için düzenlenmiştir.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerine ek olarak sms ve bankanın internet sitesinden anında da yapılabilmektedir. Bankanın internet sitesinden anında kredi başvurusu yapmak için ilgili kampanyasının yer aldığı sayfaya girilmesi, sms ile kredi başvurusu yapmak için ise KREDI, TC. kimlik numara ve aylık gelirin aralarında bir boşluk bırakılarak yazılması, devamında ise 5724’ mesaj atılması gerekmektedir.

Kredi geri ödemelerinde aylık eşit tutarlı ödeme planlarına ek olarak 6 farklı türde daha ödeme planı sunulmaktadır. Bunlar; artan taksitli kredi ödemeleri, azalan taksitli kredi ödemeleri, ilk 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli kredi ödemeleri, 3 ayda bir eşit taksitli ödeme planı, son taksit balon ödemeli ve değişken taksitli ödeme planıdır.

Bu kredi kampanyası ve faiz oranlarına ait bilgiler 9 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=2601&Exc=4175

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.