Ziraat Bankası Konut Kredisi Kampanyası

2016 yılında Türkiye’nin en fazla konut kredisi veren bankası olan Ziraat Bankası, 2017 yılında da aynı başarısını devam ettirmek için kampanyalarına devam ediyor. 120 aya varan vade seçenekleri ve uygun faiz oranları ile birlikte konut kredisi imkanı sunan Ziraat Bankası, hayalini kurduğunuz eve sahip olmak için gerekli her şeyi sağlıyor.

Satın almayı düşündüğünüz konutun ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar temin edebileceğiniz bir kredi türü olan Ziraat Bankası konut kredisinde herhangi bir kefil şartı aranmıyor. Satın alacağınız konut üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek teminat sağlayan Ziraat Bankası, ödemelerinizin bitmesi ile birlikte satın aldığınız konutu sizin üzerinize devrederek ipotek tesisini kaldırıyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusu

Ziraat Bankası’ndan konut kredisi başvurusu gerçekleştirmek içni size en yakın Ziraat Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda Ziraat Bankası internet sitesi, Ziraat Bankası mobil uygulama ve Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi edinerek, ön başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Başvurusunda Gerekli Belgeler

Ziraat Bankası’ndan konut kredinizi temin etmek için size en yakın Ziraat Bankası şubesine giderken yanınızda mutlaka T. C. kimlik numaranızı gösteren nüfus cüzdanınızın bulunması gerekiyor. Ekspertiz raporunun oluşturulması için satın alacağınız gayrimenkule ait tapunun fotokopisinin de yanınızda olması gerekiyor. Aynı zamanda gelir durumunuzu gösteren gelir belgesi ve adres durumunuzu teyit eden son 3 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz ya da telefon faturası da Ziraat Bankası’nın en uygun konut kredisi başvurusunda talep ettiği belgeler arasında.