Ziraat Bankası’ndan 15.000 TL Eğitim Kredisi

Ziraat Bankası eğitime destek oluyor. Öğrencilerin okul masrafı, kurs masrafı, yabancı dil kursu ya da üniversite masraflarının karşılanması, yurt ve gıda harcamalarının yapılabilinmesi için Ziraat Bankası eğitim kredisi kampanyası düzenledi.

Ziraat Bankası eğitim kredisi kampanyası faiz oranları 1,27 olup, sabittir. Yani alınan eğitim kredisinin tutarına ya da vade süresine göre faiz oranları değiştirilmiyor.

36 ay vadeli ödeme planları eşliğinde sunulan eğitim kredisi başvuruları banka şubelerinden yapılıyor. Başvuru esnasında bireylerin kendi T.C. kimlik numaralarının yazılı olduğu kimlik cüzdanı, aylık gelir dokümanı ve gelir belgesi istiyor.

Söz konusu kredi kampanyası yalnızca Kredili mevduat hesabı şeklinde yada vadeli alınıp, taksitlerinin her ay eşit şekilde ödenmesi halinde kullandırılıyor. Esnek ya da değişken taksit ödemeli planlar düzenlemiyor. Ziraat Bankası müşterilerinden şahsi ya da maddi teminat talep eder. Bu teminat konut, iş yeri gibi gayrimenkullerden biri olmaktadır. Ayrıca kredi vadesi süresi boyunca da bireylerin hayat sigortası yaptırmaları zorunludur.

15.000 TL Eğitim Kredisi ve Ödeme Planı Detayları

Sunulan kredi kampanyası kapsamında 36 ay vadeli ödeme planı ile 15 bin Türk Lirası eğitim kredisi alan bireyin aylık kredi ödemesi 556,17 TL’ye tekabül eder. Yıllık maliyet oranı ise bu kapsamda yüzde 20,3628 olur. Aynı kredi tutarı 24 ay vadeli alındığı zaman aylık kredi taksit tutarı 750,95 TL’ye tekabül eder. Yıllık maliyet oranı ise 20,5496 olur.

Ziraat Bankası eğitim kredisi faiz oranları 1 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.