Ziraat Katılım’dan 48 Ay Vadeli İhtiyaç Finansmanı!

Ziraat Katılım Bankası, tüm ihtiyaçlarınızı avantajlı kâr payı oranları ile birlikte çözüme kavuşturabilmeniz adına 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ile ihtiyaç finansmanı sunuyor.

Ziraat Katılım Bankası, yaz döneminde ihtiyaç duyacağınız tüm nakit desteğini avantajlı kâr payı oranları ile birlikte temin etmenize olanak sağlıyor. Finansman başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmayan Ziraat Katılım Bankası, aynı zamanda Kredi Kayıt Bürosu tarafından belirlenen kredi skorunuzun yeterli olması halinde teminatsız ihtiyaç finansmanı temin etmenize de olanak sağlıyor.

Ziraat Katılım Bankası Finansman Başvurusu ve Gerekli Belgeler

Size en yakın Ziraat Katılım Bankası şubesini ziyaret ederek temin edebileceğiniz ihtiyaç finansmanı için başvuru aşamasında yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın ya da sürücü belgenizin ve gelir durumunuzu gösteren, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgenizin bulunması talep ediliyor.

Ziraat Katılım Bankası 5.000 TL Finansman Ödeme Planı

Ziraat Katılım Bankası’ndan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç finansmanı temin etmeniz ve bu finansman için de 48 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak sabit kâr payı oranı 1,15 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 143 Türk Lirası’na tekabül edecektir. 36 ay vade seçeneğinde ise aylık taksit tutarı 177 Türk Lirası olacaktır.

Bu ödeme planı 2 Ağustos 2017 tarihinde aşağıda yer alan bağlantıdan Kredi360 ziyaretçileri için özel olarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraatkatilim.com.tr/Sayfalar/hesaplama-araclari.aspx

Kredi360 sitesinde yer alan krediler kategorisine göz atarak, tüm bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarına göz atarak, hem ihtiyacınız, hem de bütçeniz için en uygun krediyi rahatlıkla belirleyebilirsiniz