Ziraat Katılım’dan Aylık 220 TL Ödemeli 6.000 TL Finansman!

Ziraat Katılım Bankası, düşük maliyetler eşliğinde temin edeceğiniz avantajlı tüketici finansmanı ürünü ile peşin ödeme yaparak satın alıp, düşük tutarlar ile geri ödeme fırsatından faydalanmanıza olanak sağlıyor.

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’nın yüzde 100 iştiraki olan ve kamu sermayeli ilk katılım bankası olma özelliğine sahip olan Ziraat Katılım Bankası, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde avantajlı bir tüketici finansmanı ürünü sunuyor.

Beyaz eşya alışverişi, mobilya alışverişi, televizyon alışverişi, bilgisayar alışverişi, klima alışverişi gibi dayanıklı tüketim malları kategorisine giren ürünlerden satın alım aşamasında 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve avantajlı finansman maliyetleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini Ziraat Katılım Bankası’ndan temin edebilirsiniz.

Ziraat Katılım Bankası’ndan temin edeceğiniz tüketici finansmanı ile birlikte satın alacağınız ürününün ödemesini peşin olarak yapacağınız için, peşin satın alma fırsatlarından faydalanabilir, banka tarafından sunulan düşük kâr payı oranları eşliğinde ödemelerinizi 48 aya kadar uzatabilirsiniz.

Esnek ödeme planı seçenekleri vasıtasıyla aylık gelir durumunuza göre ödeme planı oluşturabileceğiniz bir finansman ürünü olan Tüketici Finansmanı başvurusunda, yanınızda nüfus cüzdanınız, gelir belgeniz, adres teyit edici belgeniz ve satın alacağınız ürüne ait proforma faturanın bulunması gerekiyor.

Ziraat Katılım Bankası, tüketici finansmanı başvurularını şubeler üzerinden kabul ediyor.

Ziraat Katılım Bankası 6.000 TL Tüketici Finansmanı Ödeme Planı

Ziraat Katılım Bankası tarafından sunulan 6 bin Türk Lirası tutarındaki tüketici finansmanı için, 36 ay vade seçeneği ile ödeme planı talebinde bulunulması halinde, bankanın uygulayacağı aylık sabit tüketici finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,29 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 218,65 Türk Lirası’na, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 7 bin 871.4 Türk Lirası’na tekabül ediyor.

Bu kredi ödeme planı, 4 Şubat 2018 Pazar günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.