Ziraat’ten Düşük Faizle 7.500 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’deki en büyük müşteri portföyüne sahip olan ve son birkaç yıldır yürüttüğü politikalar sayesinde Türkiye’nin marka değerini en çok yükselten bankası olma unvanına sahip olan Ziraat Bankası’ndan 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi başvurusu aşamasında ön kefil talebinde bulunmuyor. Yapılacak kredi başvurusunun sonrasında kişinin geçmiş dönem ödemeleri, kredi notu, gelir durumu, istihbaratı gibi durumları inceleyerek hızlı bir şekilde krediyi sonuçlandıran banka, 48 aya kadar uzayabilen vade seçenekleri sunuyor.

Herkesin bütçesine en uygun kredi ödeme planını seçmesine olanak sağlayan Ziraat Bankası, kredi notunun yüksek olması halinde krediyi hızlı bir şekilde sonuçlandırıp, onaylanan kredinin de hemen kullanılmasına olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası’na Kredi Başvurusu

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için başvurunuzu internet bankacılığı, mobil bankacılık, internet sitesi, telefon bankacılığı, ATM’ler ve size en yakın Ziraat Bankası şubesi üzerinden yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası 7.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası’ndan çekeceğiniz 7 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için, bütçenizi yormayacak bir ödeme planı hazırlama adına 36 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturmayı talep ederseniz, banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,37’ye tekabül ederken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 277,69 Türk Lirası, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 9 bin 996,84 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi ödeme planı, 16 Şubat 2018 Cuma günü itibariyle aşağıda yer alan bağlantılar vasıtasıyla banka tarafından sunulan bilgiler doğrultusunda oluşturulmuştur.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bireysel/Krediler/Pages/TuketiciKredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisine giriş yaparak, bankalar tarafından düzenlenen güncel kredi kampanyaları hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.